Igazán élethű szupersportautó másolatokat készít egy ázsiai kis manufaktúra, vélhetőleg az eredeti árának töredékéért. Ki ne szeretne egy Lamborghinit, Ferrarit vagy éppen egy Bugattit a garázsában tudni? Nincs rá pénze? Sebaj, egy ázsiai kis cég megoldja a problémát. Meglepő módon a replikák egész élethűek, igaz azt nem tudni, hogy milyen alapokra épülnek és milyen erőforrás hajtja a másolatokat.

Egy cég minden esetre lemásolta a Lamborghini Veneno, Ferrari LaFerrari és többek között a Bugatti Chiron formáját. A kis manufaktúra jellemzően szénszálas műanyagot használ, de előszeretettel alkalmaznak acélt és alumíniumot is, ha szükséges. 

Minden esetre a Veneno másolatuk egész élethűre sikeredett, igaz elvileg egy eredeti Aventador donorra épül, akár csak a való életben. Az eredeti Veneno kupéból egyébként mindössze 4 darab készült, amelyből hármat értékesített a Lamborghini, egyenként kb. 3 millió Eurós vételáron.

Sajnos az ázsiai replika gyártó terveiről nem sokat tudni, egyelőre a származása sem tisztázott, valaki kínai, megint mások thaiföldi cégről beszélnek. Minden esetre szép próbálkozás, már csak azt kellene kideríteni, hogy mi kerül a replikák alá.