Aki figyelemmel kíséri oldalunkat, az tudja, hogy előszeretettel jelenítjük meg a Drag Times Youtube csatorna videóit, amelyeken elsősorban egy McLaren 720S látható akció közben. A Bruce McLaren által alapított sportautó manufaktúra remekbe szabott mesterműveket épít, elég csak a 720S-re vagy az újdonságra, a Sennára gondolni. A 720S 4 literes ikerturbós motorja papíron 710 lóerős és 770 Nm nyomaték leadására képes, de valójában még ennél is többet mutat, hiszen rendre utasítja maga mögé erősebbnek vélt vetélytársait. 

A villámgyors szupersporautó mindössze 2,9 másodperc alatt abszolválja a százas sprintet, míg végsebessége 341 km/h. Nem rossz antré mondhatnánk és nem is hazudtolja meg Önmagát, hiszen aki ellen  elindul, általában győzedelmeskedik is. 

A csatorna az utóbbi egy év nagyszerű gyorsulásait mutatja be egy csokorba szedve. Tekintse meg Ön is az elmúlt 1 év 30 talán legjobb gyorsulási videóját olyan vetélytársak ellen, mint a Nissan GT-R, Chevrolet Corvette ZR1, Tesla Model S vagy éppen Ford GT.