A Honda ikonikus sportautója a keresett járművek közé tartozik, igaz egyre kevesebb belőle a megkímélt példány, ezért az újszerű darabok ára elérheti akár az 50.000 dollárt is. Ehhez képest a mostanában eladott újszerű példány rendkívül jó vételnek számított, hiszen "mindössze" 26.100 dollárt, azaz közel 7,4 millió forintot kértek csak érte. Persze nem véletlen volt ilyen "drága" ez az S2000-es, hiszen a 2 év múlva 20 éves sportautót szinte új állapotban őrizte meg tulajdonosa, ráadásul a kilométerórájában kevesebb mint 5800 mérföld, azaz 9334 km volt. 

A fehér, piros bőrbelsős S2000-nek mindössze egy tulajdonosa volt, aki újkora óta birtokolta az autót és a fotók tanulsága szerint tényleg nagyon vigyázott rá. A leírásban az is szerepelt, hogy a kocsinak új szaga van, csak nyáron használták, télen pedig fűtött garázsban tárolták. A díjnyertes 2 literes VTEC szívó motor közel 240 lóerős, amely az ezredfordulón óriási teljesítménynek számított. Az autó súlyelosztása szintén bajnoki, ráadásul a 6 fokozatú manuális váltó igazi partner ebben. A Torsen önzáró difi már csak hab a tortán.

Ezért a csodaszép állapotú autóért bizony nem volt sok a 26.100 dollár, még akkor sem ha tudjuk, hogy az AP1 verzióról van szó, ami nyomatékában kissé elmarad frissített utódjától.