A Pontiac GTO vagy ahogyan Ausztráliában ismerik, Holden Monaro nem egy csúnya autó, azonban még ezt a viszonylag szép formát is el lehet rontani egy ízléstelen átépítéssel. A Lamborghini még 2011-ben rukkolt elő a hírhedt bikáról elnevezett Aventadorral. A gyönyörű sportautó 6,5 literes V12-es szívó motorja kereken 700 lóerős, melynek segítségével az autó 3 másodperc alatt abszolválja a százas sprintet. Annak idején egy Aventadorhoz mintegy 380 ezer dollárért lehetett hozzá jutni, de ha valaki nem túl igényes egy replikát is vehet mindössze 22.500 zöldhasúért. 


Az alapokat egy 2004-es Pontiac GTO szolgáltatja, a külcsín pedig egy Aventadorhoz hasonló, de persze csak az avatatlan szemlélőt lehetne vele megvezetni. Az autó belterét is igyekezett lambósítani tulajdonosa, ez tetten érhető a középkonzolon de az utasoldali légzsák alatti Lamborghini feliraton is. Az autó ugyan középmotorosnak tűnhet de ez ne tévesszen meg senkit, hiszen az erőforrás elöl, a motorháztető alatt lakozik. 


Annyira nem is mehet rosszul, hiszen a 2004-es GTO-ba gyárilag egy 5,7 literes V8-as került anno, amely valamivel több, mint 350 lóerős. A replika természetesen megtalálható a Craigslist-en, amelyről tulajdonosa azt írta, hogy jól megy és élvezetes vezetni.