Árat sem adott meg tulajdonosa, hiszen csak rendkívül gazdag gyűjtők engedhetik meg maguknak, hogy szert tegyenek a világ egyik legszebb örökzöld szupersportautójára.

A maga korában a világ leggyorsabb utcai sportautója volt a Bugatti EB110, amelynek a limitált SS változata még szédületesebb teljesítményre képes. A recept már 1991-ben is igen egyszerű volt, rajzoltak egy csodaszép formát, majd bele helyeztek egy brutális motort, amelyet négy turbó feltöltővel lélegeztettek. 

Az eredmény nem is maradt el, hiszen a Super Sport (SS) változat közel 610 lóerő leadására volt képes, 650 Nm nyomaték kíséretében. A limitált széria nagyobb injektorokat, átprogramozott vezérlő elektronikát és kipufogó rendszert kapott az "alap" változathoz képest. Sőt, a Bugatti még a súlycsökkentésről is gondoskodott, hiszen az SS mintegy 150 kg-al nyomott kevesebbet a mérlegelésnél, mint a GT, amit karbon elemek felhasználásával értek el. A fix hátsó szárny is brutális, a kapott végeredmény pedig a világ leggyorsabb utcai autójává avanzsálta a Bugatti EB110 SS-t. A quad turbós V12-es erőforrás mindössze 3,26 másodperc alatt repíti a sportautót százra, míg a végsebessége 355 km/h. Az autót csak a legendás McLaren F1 tudta túlszárnyalni a maga idejében, 386 km/h-ás végsebességével. 

A 39040-es sorszámú EB110 az egyik legutolsó példány, amit még a cég csődje előtt készítettek 1995-ben. Jelenlegi olasz tulajdonosa 2003 óta őrzi nagy gondossággal, most azonban megválna tőle. 

Az autó a Girardo&Co oldalon tekinthető meg, ahol még ár sincs feltüntetve, hiszen a mondás szerint, ha meg kell kérdezd, hogy mennyibe kerül, valószínűleg nem engedheted meg magadnak. Van benne valami.