A négyajtós sportszedánok közül talán a két legjobbat eresztette össze egymással a Carwow csapata. Vajon a BMW M5 sportosabb változata elbír a legerősebb E osztállyal?
A Mercedes-AMG E63 S igazi szörnyeteg, hiszen motorházteteje alatt egy 4.0 literes V8-as erőforrás lakozik, amely 612 lóerő és brutális, 850 Nm nyomaték leadására képes. Nem is csoda, hogy az autónak mindössze 3,4 másodperc is elegendő ahhoz, hogy álló helyzetből százra gyorsuljon.

Azonban a kék sarokban sem akármilyen ellenfél néz farkasszemet a Mercivel, hiszen a BMW M5 Competition még erősebb és sportosabb a gyári változathoz képest. 625 lóerő, valamint speciális hangolású futómű szolgáltatja az élményt a tökéletes gyorsuláshoz. Ráadásul a Competition hasmagassága is 7 mm-el közelebb került a földhöz. 

Vajon a Mercedes-Benz E63 S vagy a BMW M5 Competition nyeri a gigászok csatáját? Kérem tegyék meg tétjeiket. Annyit azért elárulhatunk, hogy az összecsapás nagyon szoros volt és a nyertes tényleg csak egy hajszállal jobb a másiknál:) Nekem személy szerint bármelyik jöhetne.