Őszintén bevallom, eddig nem sokat tudtam a Wolf Racing munkásságáról, ez azonban most megváltozott, hiszen a német tuning cég egy igen impresszív csomaggal állt elő a Mustang GT tulajdonosok számára. Immár 6. generációjánál tart a méltán ikonikus sportautó, a Ford Mustang. A Wolf Racing nem is váratta sokat a rajongókat, hiszen egy olyan pack-ot dobott piacra, amellyel az autó 5 literes V8-as motorja 680 lóerő és 790 Nm nyomaték leadására lesz képes. 

A lóerőtöbblet nem kevés a gyári változathoz képest, hiszen a plusz 237 lóerővel az autó kevesebb, mint 4 másodperc alatt katapultál százra, míg a végsebessége valahol 320 km/h körül alakul.

A kompresszoros erőforrás komplett motortuningjának ára nem olcsó, 15.990 Euróba kerül. Viszont jár vele 2 év teljes körű garancia is. Kérésre a futóművet is közelebb hozzák a földhöz, valamint kipufogóvéget is választhat a szerencsés tulajdonos. Mivel a Ford Mustangot gyárilag aktív szelepes kipufogóval látják el, így a vezető 4-féle üzemmód között is választhat, Csendes, Normál, Sport, illetve Versenypálya hangolás. 

Azt már mondanunk sem kell, hogy igény esetén a Wolf Racing a felniket is nagyobbra cseréli. A német tuning cégnél egyébként szinte valamennyi Fordhoz kínálnak csomagokat.