Info lorem ipsum szöveg

Eladó az első Ford Sierra Cosworth RS500

Május 19-én bocsátják aukcióra az egyes sorszámú RS500-at. Elképesztően ritka, ráadásul az első példány kerülhet egy gyűjtőhöz május 19-én.

Dízelbotrány - Újabb szabálytalanságokat tártak fel az Audi belső vizsgálatán

Újabb szabálytalanságokat tártak fel a német Volkswagen csoporthoz (VW) tartozó Audi belső vizsgálatán az autógyártó csoport dízelbotrányával kapcsolatban, a társaság keddi közleménye szerint az ügy több tízezer kocsit érint, köztük új gyártmányokat, amelyek értékesítését megszakították.

A Skoda Autó rekord működési eredménnyel zárta az első negyedévet

Rekord működési eredményt ért el a német Volkswagen konszernhez tartozó Skoda Auto az idei első negyedévben.

Autós ámokfutást rendezett egy ittas angol tanárnő

Össze-vissza kacsázott az úton, több autóst is veszélyeztetett, majd egy parkoló Audinak ütközött egy részeg angol tanárnő Nagy-Britanniában.

Nincs ennél menőbb nappali: Pagani Zonda Revolucion a lakásban

Elég őrült módját találta egy férfi, hogy mindig kedvenc autómárkája közelében lehessen. Fogta és bevitte kedvencét a lakásba.

Egy Porsche 911 GT2 RS-el autóztatta meg Webber Sharapovát

Egy Porsche 911 GT2 RS volánja mögé ülni mindig élmény, Maria Sharapovának néha kötelessége is, hiszen a stuttgarti márka nagykövete. Ezúttal egy egykori Forma 1 pilóta is segítségére volt, aki tanácsokkal látta el.

Vagánykodni akart nővére McLarenjével, égés lett belőle

Vezetői engedély nélkül okozott balesetet nővére McLaren 720S sportautójával egy 19 éves fiú az Egyesült Államokban.

Vmax 200: 382,7 km/h-val repesztett egy Nissan Qashqai

2002 óta rendezik meg rendszeresen minden évben a Vmax 200 rendezvényt az Egyesült Királyságban, ahol szupersportautó tulajdonosok feszegethetik járművük és saját képességük határait.

Pogea Racing Ferrari 488 GTB: Megeszi reggelire a 488 Pistát

A Pogea Racing kezelésbe vette a Ferrari 488 GTB-t és ha már hozzányúlt, erősebbet készített, mint a gyáriak 488 Pistája.

Tragikus balesetben hunyt el majdnem egy egész család az USA-ban

Csak az autót vezető 16 éves fiú maradt életben abban a balesetben, amelyben a család többi tagja sajnos életét vesztette az Illinois államban lévő Des Plainesben.

Dízelbotrány - Házkutatást tartottak a Porsche és az Audi több németországi telephelyén

Házkutatást tartottak szerdán a német Volkswagen csoporthoz (VW) tartozó Porsche és Audi autógyártó társaságok több németországi telephelyén a VW dízelbotrányával összefüggésben.

Brutális autót terveznek a Pininfarinánál

2020-ra egy brutális sportautót ígér az olasz tervezőiroda, amely az előzetes tervek szerint mindössze 2 másodperc alatt gyorsulhat álló helyzetből százas tempóra.

Az Audi nem tervezi a TT sportautó típus gyártásának leállítását

Nem tervezi az Audi a győri üzemében készülő TT sportautó típus gyártásának leállítását - mondta a német autógyártó társaság egy szóvivője az MTI-nek kedden egy német lapjelentéssel kapcsolatban, amely szerint a cég formálódó új stratégiájában nincs helye a TT-nek.

Legóból kirakott modellel emlékezik meg első turbós autójáról a Porsche

A Porsche 1975-ben rukkolt elő a 930-as szériával, amelyben már feltöltős motort használt. A legendás modellnek egy Legóból készült "hasonmással" állít emléket a stuttgarti gyár.

A Geely elnöke szerint az autógyárak vagy együttműködnek vagy összeolvadnak

A világ autógyárai előtt két lehetőség áll: vagy együttműködnek, vagy a nagyobb elnyeli a kisebbet - jelentette ki Li Shufu, a legnagyobb magánkézben lévő kínai autógyár, a Geely elnöke a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) lapban megjelent cikkében.

Égés lett a driftelésből, szerencsére senkinek sem esett baja

A Cars and Coffee autós rendezvények mindig nagyon sikeresek, hiszen számos sportautó tulajdonos jelenik meg rajtuk egyedi gépsárkányával. Sajnos akadnak balesetek, de a mostani szerencsésen végződött, kivéve talán a sofőr büszkeségét, amely kissé csorbulhatott.

Új vezérigazgatót neveztek ki a Volkswagen csoportnál

Új vezérigazgató kinevezéséről és a vállalatvezetés átszervezéséről döntött csütörtökön a német Volkswagen csoport (VW) felügyelőbizottsága.

Gumifüstölés kicsit másképp, "TheHoonigans" módra

Azt már megszokhattuk, hogy a TheHoonigans udvarán hajmeresztő dolgok történnek, melynek során kopnak a gumik és hatalmas füst keletkezik.

Rendkívül ritka Lamborghini Diablo GT kerül kalapács alá

Május 12-én Monacóban árverezik el azt az ultra ritka Lamborghini Diablo GT-t, amelyből mindössze 80 példány készült a világon. Az autó értékét még tovább srófolhatja, hogy órájában mindössze 171 mérföld, azaz 276 km van.

A Ford csak 2023 után kezdhet elektromos autók gyártásába Németországban

A Ford Motor csak 2023 után kezdene elektromos autók gyártásába a kölni gyárában.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Összesen 593 találat 30 oldalon