Info lorem ipsum szöveg

Termeléskorlátozásra kényszerül a Volkswagen az új fogyasztás-, és kibocsátásmérési szabvány miatt

A termelés átmeneti korlátozására kényszerül a Volkswagen német autógyár a wolfsburgi központi üzemében szeptemberben, mert a vártnál nehezebb a felkészülés az üzemanyag-fogyasztási és a károsanyag-kibocsátási értékek megállapítására szolgáló új nemzetközi szabványra (WLTP).

Dízelbotrány - Visszahívnak hatvanezer Audit károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt

Visszahívnak hatvanezer Audi luxusautót károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt - közölte szerdán a német közúti közlekedési hatóság (KBA).

Gigászok csatája: Bugatti Chiron vs Bugatti Veyron Super Sport

Amikor 2010-ben a Bugatti leleplezte a Veyron limitált darabszámú modelljét, a Super Sportot, akkor ez a sportautó számított a leggyorsabb sorozatgyártású autónak a maga 1200 lóerejével és 1500 Nm nyomatékával. Vajon sikerrel veheti fel a versenyt házon belüli legnagyobb riválisával?

E28 M535i: Igazi ritkaság keresi új gazdáját

30 évig "altatta" BMW-jét egy angol férfi, most megválna ritkaságától.

Egy korszak vége: Befejezte a Challenger SRT Demon gyártását a Dodge

Egy korszak ért véget a napokban, hiszen a Dodge befejezte a 840 lóerős SRT Demon gyártását.

Nem végeznek az idén a dízelautók vezérlő szoftverének frissítésével Németországban

A korosabb dízelautók motorvezérlő szoftverének a károsanyag-kibocsátási értékek javítását szolgáló frissítését nem fogják tudni az idén a teljes kijelölt állományra elvégezni, marad belőle a jövő évre is - közölte az autóipari ágazat szakmai képviseleti szervezete, a VDA elnöke a Passauer Neuen Presse lapnak adott interjúban, ami kedden jelent meg az online kiadásban.

A WKT megint nagyot dobbantott az 1257 lóerős Kadettal

A német Fehér Kadett Turbót (WKT) mindenki ismeri, aki kicsit is szereti a körbe zárt villámot. Az autó már 1257 lóerőt tud és valami iszonyat ahogy gyorsul.

Korlátozzák a régebbi dízelüzemű járművek használatát Hamburgban

A légszennyezettség miatt korlátozást vezetnek be az Euro 6-osnál régebbi dízelüzemű járművek használatára május végétől Hamburgban - jelentette be szerdán a tartományi rangú német nagyváros környezetvédelmi hatósága.

Brutál gyors az Underground Racing Lamborghini Huracanja

Az Underground Racing már sokszor letette a névjegyét különböző gyorsulási versenyeken, hiszen az amerikai cég ikerturbós megoldásai nehezen legyőzhetővé teszik az egyébként sem lassú sportautókat, melyeket nagy gonddal alakítanak át.

Mintha csak a kínaiak csinálták volna: Lamborghini Reventon replika

Egy orosz férfi elkészítette a legendás és ultra ritka Reventon "mását", amelynek alapul egy 1991-es Mitsubishi GTO-t választott.

Dízelbotrány - Visszahívnak hatvanezer Porschét károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt

Visszahívnak hatvanezer Porsche városi terepjárót károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt - közölte a német közúti közlekedési hatóság (KBA) pénteken.

Franciaországban gyártják az első tisztán elektromos meghajtású Mercedest

Franciaországot választotta a Daimler az első tisztán elektromos meghajtású Mercedes-modell, az EQC gyártására, a német járműipari csoport pénteki közleménye szerint a kocsi 2019-től készül a lotharingiai Hambachban.

Mutatós de nem ígérkezik túl acélosnak a Corsa GSi

A PSA csoport által felvásárolt Opel az Insignia GSi modellek után a Corsát látja el a legendás plecsnivel.

A BMW Magyarország 2018-ban is rekordértékesítést vár BMW és Mini modelljeitől

A BMW Magyarország idén is rekordértékesítésre számít BMW és Mini modelljeinél - nyilatkozta Massimiliano Di Silvestre, a BMW Magyarország ügyvezető igazgatója az MTI-nek, annak kapcsán, hogy bemutatták a Mini három modelljének új változatait a Balaton felvidéken.

6 kerekű dízel szörnnyel riogat a versenypályán a Devel

720 lóerős dízel monstrumot hozott össze az 5000 lóerős szupersportautójáról megismert Devel Motors csapata.

Devel Sixteen: Valósággá válhat az 5000 lóerős szupersportautó

Ha valóban elkészül, akkor bizonyosan letaszítja majd a trónról a Bugatti Chiront a dubai fejlesztésű Devel Sixteen. Az autóból 5000 lóerős változatot is terveznek.

Kompresszoros Lamborghini Huracanok veszélyeztetik a Bugatti Veyron trónját

A Lamborghini sportautója az egyik legjobb a világon, ugyanakkor az alap változat nem tudná megszorongatni a Bugatti nagyágyúját, a Veyront. Egy jókora kompresszorral azonban minden lehetséges.

Fillérekért vett egy Toyota MR2 Turbót egy szerencsés amerikai

Mindössze 2351 km volt az órájában annak a Toyota MR2 Turbónak, amelyet hosszas utána járás után egy rajongó mentett meg az enyészettől mindössze 500 dollárért.

696 km/h-val mértek be egy Opelest Belgiumban

6.597 Eurós csekket kapott egy autós Belgiumban a rendőrségtől. Az Astra tulajdonos a belga zsaruk szerint 696 km/h-val száguldott.

Brutális: Letarolta a villamos a pályán sorakozó autókat

Egy 28 éves nő és egy 4 éves gyermek is megsérült abban a balesetben, amelyről egy hete került fel egy brutális videó az Internetre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 593 találat 30 oldalon