Info lorem ipsum szöveg

Hazánk, és a nagyvilág tuning újdonságai, autós hírei és eseményei.

A nap vesztese: Ráállt, majd összetörte Lamborghinije szélvédőjét

Annyira nem rázta meg a felismerés, hogy összetörte méregdrága Lamborghini Huracanja szélvédőjét egy férfi, aki poénból ráállt az üvegre.

Mi a franc ez? Ilyen Chevy teherautót még biztosan nem látott

A legjobb forgatókönyveket az élet írja. Valami elképesztő, hogy ilyen jármű ötlete egyáltalán megfogalmazódik valaki fejében.

Michael Fux örülhet elsőként egy McLaren Sennának

Michael Fux elképesztő sportautó gyűjteménnyel rendelkezik és most újabb ékköve lett a kollekciónak, mégpedig az első McLaren Senna.

Több száz vevővel fizettetik vissza Németországban a luxus elektromos autóik után járó kedvezményt

Országszerte mintegy 800 Tesla S tulajdonosnak kell Németországban visszafizetnie azt a 4000 eurós (mintegy 1,3 millió forint) kedvezményt, amelyet a jármű megvásárlásakor kaptak - közölte szerdán az ügyben illetékes német hatóság. A Tesla beperelte a német államot a döntés miatt.

Több száz vevővel fizettetik vissza Németországban a luxus elektromos autóik után járó kedvezményt

Országszerte mintegy 800 Tesla S tulajdonosnak kell Németországban visszafizetnie azt a 4000 eurós (mintegy 1,3 millió forint) kedvezményt, amelyet a jármű megvásárlásakor kaptak - közölte szerdán az ügyben illetékes német hatóság.

Ilyen ronda autó még a "kalendáriumban" sincs, vagy mégis?

Elképesztően gusztustalan autóról osztottak meg képeket az interneten. Sok autót láttunk már, de ez valami új, valami egészen más.

Vajon elbír a legújabb Corvette ZR1 a McLaren 720S-el?

A McLaren bitang jó autókat készít, ez alól természetesen a 720S sem kivétel, amely az angol cég zászlóshajója mindaddig, amíg a Senna meg nem érkezik. De vajon letaszíthatja-e a trónról a legújabb Chevy Corvette legerősebb változata?

Megvette, majd másnap totál károsra törte a méregdrága sportautót

Egy nappal azután, hogy megvette, már össze is törte sportautóját egy amerikai férfi.

Dávid és Góliát küzdelme: A pöttöm dízel szörny a BMW M5 ellen

Az új M5-ös BMW eszméletlenül gyors autó, de vajon megszorongathatja-e egy Seat Arosa a bajor sportautót? Természetesen a történetben van egy kis csavar, hiszen a kis spanyol törpét alaposan felkészítették a nem mindennapi küzdelemre.

Vajon a Dodge Demon vagy a Tesla P100D a gyorsabb?

A Dodge Challenger SRT Demon az egyik legerősebb klasszikus izomautó a piacon. De vajon elég gyors-e ahhoz, hogy kibabráljon Elon Musk villámgyors villanyautójával a Tesla Model S P100D-vel?

Ezúttal egy motorral mérte össze tudását a Dodge Demon

A Dodge Challenger sorozat legerősebb tagja az SRT Demon, amely 840 lóerős motorjával a klasszikus amerikai izomautót testesíti meg. Már több ízben láthattuk bizonyítani, ezúttal azonban egy motor ellen veszi fel a kesztyűt a Dodge nagyágyúja.

A Corvette ZR1 is "megette" a Dodge Demont

A gyáriak ugyan azt ígérték, hogy abszolút dominanciát szerez a gyorsulási versenyeken a Dodge Demon, az idő azonban bebizonyította, hogy ez nem feltétlen van így.

Zene füleinknek az 1056 lóerős Hennessey Dodge Demon

Amint arról korábban beszámoltunk, 3300 darab után lezárult egy korszak a Challenger SRT Demon életében, hiszen a Dodge végleg befejezte a klasszikus izomautó gyártását. Az amerikai Hennessey természetesen a Demonhoz is elkészítette a maga csomagját.

Vajon a McLaren 720S vagy a Tesla P100D a gyorsabb?

Két elképesztő formátumú autó csap össze a nemrégiben közzétett videón, ahol a benzinesek, valamint az elektromos autók királya küzd meg egymással.

Benzines az elektromos ellen: McLaren 720S vs Tesla 3

Vajon megszorongathatja-e a Tesla kisautója a McLaren nagyágyúját a versenypályán?

BMW S1000RR vs McLaren 720S: Megszorongathatja a sportmotort a világ egyik legjobb szupersportautója?

A sportmotorok ellen nagyon kevés autónak van esélye gyorsulás tekintetében, hiszen a lóerő/kg arány mindig jelentősen a kétkerekűek irányába tolódik el. Vajon a világ egyik leggyorsabb autója megszorongathatja a BMW nagyágyúját, az S1000RR-t?

Őrület, hogy mit megy a McLaren 720S

A McLaren nagyágyúja elképesztően gyors, köszönhetően a dupla turbós motornak és a rakás egyéb kiegészítőnek, amely a legmodernebb megoldásokat tartalmazza.

Őrület: Bugatti Chiron verő Golf II

Gyorsulási versenyen még egy 1500 lóerős Bugatti Chiront is maga mögé utasítana a Boba Motoring által átépített öreg kettes Golf.

A Mercedes-AMG GT R vagy a Lamborghini Huracan a gyorsabb?

Vajon a kisebb lökettérfogatú biturbó vagy a szívó de nagyobb köbcentis motor nyeri a gigászok csatáját?

Hegyi szerpentinen kergették meg a LaFerrari Apertát

A Powerslide Lover nevű felhasználót sok Insta usernek nem kell bemutatni, hiszen köztudott, hogy méregdrága autók sorakoznak a garázsában és előszeretettel oszt meg videókat a kollekciója szebbnél szebb darabjairól.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Összesen 645 találat 33 oldalon