Info lorem ipsum szöveg
Gyakran Ismételt Kérdések - Sms-szponzorált funkciók
SMS szponzoráció szükséges
SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

Ezt a szolgáltatást csak szponzorált felhasználóink érhetik el.

Oldalunk több kiemelt szolgáltatását 2004. őszétől csak SMS szponzorált usereknek engedélyezzük. Ha még nem tartozol közéjük, itt megtalálod a pontos lépéseket.

Sms-szponzorált funkciók
SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

Amennyiben szeretnéd oldalunk kiemelt szolgáltatásait igénybe venni, regisztrációdat SMS szponzorációval is alá kell támasztanod. A szponzorációra csak egyszer van szükség, ezután korlátlan ideig, vagy a regisztrációd megszűnéséig (lásd később) jogosult vagy a kiemelt funkciók elérésére. Az sms küldésével - ha kevéssel is, de - oldalunkat, és annak fejlődését is támogatod.

SMS szponzorált felhasználóink a következő kiemelt funkciók használatára jogosultak:

 • saját autó profil oldalának feltöltése, hozzáférés az autó oldalához, aréna használata*
 • hozzászólás a többi felhasználói autó profil oldalához**
 • saját ban lista létrehozása az autód oldalához
 • saját galériák feltöltése
 • új fórum téma létrehozása (naponta maximum 1 db)
 • összesen 20 db apróhirdetés egyidejű felvitele
  * kivéve: Fun kategória (lásd alább)
  ** kivéve, ha az adott user letiltotta az oldalán a kommentezési lehetőséget
Az sms-szponzorálás szabályai
SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A szponzorációhoz először is szükséged lesz a saját regisztrációs id-dre, amellyel nyilván vagy tartva a carstylingon. Ha esetleg nem tudnád, nagyon egyszerűen megkaphatod: beloggolás után, az Adataim menüpontra kattintva, az oldal tetején szerepel ez a szám - esetedben:

Ezek után küldd el SMS-ben a 06-90-636-220 számra a STYLE USER szócskát, majd írd utána a regisztrációs id-t. A szponzorációd formátuma tehát így néz ki:

STYLE USER

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a regisztrációt a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! A szolgáltatás csak hazai mobilhálózatból működik, külföldi számról ne is próbálkozz.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni, amint megkaptuk az üzeneted. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

A szponzoráltság megszűnése
SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

Szponzorációd a felhasználód törlésével szűnik meg, amelyre sor kerülhet saját kérésed, vagy szerkesztői döntés alapján. A döntés okai lehetnek a következők:

 • a többi felhasználót huzamosan sértő vagy zavaró magatartás
 • netről leszedett autó, vagy más autójának feltöltése
 • szerzői jogok megsértése
 • értelmetlen topic-ok létrehozása
 • nagyszámú értelmetlen komment létrehozása (flood)

A kizárás elbírálására - magyarázkodási kötelezettség nélkül - minden jogot fenntartunk, függetlenül attól, hogy a kérdéses felhasználó sms szponzorált-e vagy sem.

Ha mindezzel nem értesz egyet, egyszerűen ne küldj sms-t.

Fun kategória
SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

Amennyiben olyan autó kerül feltöltésre, amely ugyan nem valós, de a szerkesztőség is poénként, vagy valamilyen okból megtarthatónak értékeli, valamint senki érdekeit nem sérti, a Cars for Fun kategóriába kerül. Az itt található autók nem arénázhatnak, nem pontozódhatnak, viszont saját oldaluk lehet, ami felett a felhasználó rendelkezhet.

A kategóriába sorolás elbírálására - magyarázkodási kötelezettség nélkül - minden jogot fenntartunk. Ha mindezzel nem értesz egyet, egyszerűen ne küldj sms-t.

Ha a fent leírtakkal kapcsolatban bármilyen jellegű kérdésed merülne fel, lépj velünk kapcsoladba az info@carstyling.hu email-címen.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:

Netfizetés.hu Kft
Weblap: http://www.netfizetes.hu, E-mail: info@netfizetes.hu Ügyfélszolgálat: 06-70/297-2357