Első ránézésre megint el lehet mondani, hogy egy "ültetett, nagy felnis" autót látunk képeken. Aztán miután elolvastátok a következő sorokat, rájöttök, hogy sokkal több munka van az egész mögött, mint ami látszik.
 
Joe Guglielmo megvette ezt a 2006-os A4 2.0T modellt, amin azért történt pár módosítás, például a Crimson Red Metallic fényezés és szélesített sárvédők. A motor teljesen érintetlen volt és így tökéletes alapnak tűnt Joe számára. DTM S4 lökhárító, karbon légbeömlők, módosított RS4 hűtőrács, karbon szélekkel, DTM/RS4 ködlámparácsok, OEM DTM koptató, RS4 küszöbök, karbon RS4 tükrök, karbon DenJam küszöbtoldatok, Balogh BodyWorx hátsó lökhárítótoldatok, karbon B-oszloptakarók, karbon Seibon géptető amit átmenetesen fényeztek, így egy részén látszik az eredeti anyag. A géptetőt Aerocatch gyorszárak rögzítik és felkerült még az európai RS4 változat csomagtérajtaja, jubileumi DTM hátsó lökös és LED-es JOM hátsó lámpák. 
 
Az autót Airlift Performance levegős rendszer engedi talajközeli állapotba 3P vezérlővel kiegészítve, kettő darab 444C kompresszorral, Bilstein gátlókra építve és Hotchkiss stabilizátorok váltották a gyári darabokat. Elöl 6, hátul 4 dugattyús Cayenne nyergek lassítják a kocsit, 345-ös Adams tárcsákkal, Hawk betétekkel. 
A tengelyek végein háromrészes Rotiform IND-T felnik forognak, elöl 10x18 hátul 11x18 méretben, 245/35 és 255/35-ös Hankook Ventus V-12 EVO2 gumikkal szerelve. 
 
A 2 literes turbómotor megadta magát, ezért Joe egy olyan donort választott, amivel arrébb lehet állni. A B5 S4 2,7 literes V6-os, dupla turbós motorját építették be, de idővel ez is átesett pár módosításon. ( kb. 3x.) Végül RS4 pillangószelepet, Borg Warner  RS6 turbókat, Mamba wastegate-eket, Evolution Raceworks intercoolereket, egyedi kipufogórendszert és rengeteg karbon kiegészítőt. Az erőt Ringer Racing Stage 4 kuplung, 034 Motorsport ultrakönnyű lendkerék próbálja a kerekekhez eljuttatni a váltót pedig Density Line bakok tartják. 
 
A beltér is alaposan átalakult. NW Crafted újrahúzott ülések és ajtókárpitok, fekete tetőkárpit, karbon kormány és RS4 díszlécek, kapaszkodók, RS4 pedálok, LED belső világításProSport kiegészítő műszerek szerepelnek a listán, a szórakoztatásról pedig Pioneer MVH-1400 NEX fejegység gondoskodik. 
 
Nagyon hosszú a lista és biztos kihagytam valamit, de IDE KATTINTVA a további képek mellett, megtaláljátok az összes módosítás leírását is.  

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. október 21.)

Forrás: Motortrend