A kialakult járványhelyzet a SEMA Show-t sem kímélte. Idén, a világ legnagyobb, autós kiállításának szervezői is behúzták a féket. Ezzel pedig elég nagy veszteség érte a benzinvérű arcokat, mert itt mindig igazán lenyűgöző építéseket lehett látni. Valószínűleg a Toyo Tires-nél is nehezen dolgozták fel a hírt, bár várható volt, éppen ezért inkább megszervezték a maguk külön álló kiállításukat, azokkal az autókkal, amiket a Toyo Treadpassen pakoltak volna ki. Ráadásul egy virtuális sétára invitáltak mindenkit, hogy nézzék meg, milyen fantasztikus gépekkel készültek idén. 
 
A Toyo Treadpass minden évben külön csemege. Kicsit olyan show a show-n belül. Itt aztán megtalálni mindent. Amerikai izomautó, japán versenygépek, eszméletlen showcar-ok és még durva terepjárók is felsorakoznak évről-évre, úgyhogy nem volt kétséges, hogy ezen a mini kiállításon nem lesz ok a panaszra. Természetesen csak és kizárólag az nyert bebocsátást, akit meghívtak az eseményre, így ez a privát party szellősebb volt, de lássuk, hogy milyen gépeket lehetett látni! 
 
Volt például egy Toyota 4Runner, ami nagyon nem a megszokott sémák szerint épült. Értem itt ezalatt, hogy nem volt kiemelve, nem voltak rajta óriási, bütykös gumik vagy éppen gallytörő rács. 5150Lux autója teljes csővázas alvázat kapott, olyat, mint amilyeneket a gyorsulási versenyeken használnak, viszont a tetőt kivágták és teljesen nyithatóvá tették, majd elhúzható vászont szereltek be. A teljesen egyedi beltér Chuy munkája. (Na most erről nem találtam eddig képet, de igyekszem pótolni.) A rommá ültetett kaszni alatt Volk Racing Group C felnik forognak, amiket egyedileg alakítottak át és extrém módon kiszélesítették. A kipucolt motortérben 2JZ motor figyel, ami stroker kitet kapott a BC jóvoltából és egy teljesen egyedi Garrett turbót és egyedi leömlőt, ami igazán különlegesen szépre sikerült. 
 
Kint volt a CSF Performance is és egy Mitsubishi Lancer Evolution X-et állított ki. A Ferrari piros gép rengeteg karbon kiegészítőt kapott és egyedi bodykitet, amit Jon Sibal tervezett. Nem csak kívül, de belül is versenyautós a hangulat. Tilton pedálsor, alcnatara versenyülések, teljes csövezés. A motort is átépítették és immáron 662 lóerő cibálja a kocsit. A futómű KW, a kerékjáratokban pedig háromrészes Rotiform WGR felnik forognak 11x18 méretben. 
 
Kint volt még a Bisimoto Porsche 935 M16, Ben Craven Chevelle-je, John Srakysian Mercedes-Benz 300 SL-je, Mitch Button Jeep Gladiator-ja és még néhány finomság. Nem írom le mindet, mert folyamatosan érkeznek az infók az autókról és szeretnék bővebb leírást, több képet is feltölteni, úgyhogy jelenleg csak ennyi lenne, viszont IDE KATTINTVA megnézhettek egy videót, amiben gyorsan körbejárják a csarnokot. 
 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. november 20.)