Azzal szerintem mindenki egyetért, hogy M3 tulajnak lenni menő dolog. Nem csak azért, mert egy igazi sportautót kapunk a pénzünkért, hanem azért is, mert a gyártó minden tudását bevetette annak érdekében, hogy egy hétköznap is jól használható, de versenypályán is jól muzsikáló autónk lehessen. Az M BMW az, amire mindenki vágyik, de nem mindenki engedheti meg magának. Persze ezt az autót sem megvenni nehéz, sokkal inkább fenntartani, de ismerjük a mondást: Akinek volt pénze majomra, legyen pénze banánra is.... 
 
Frode korábban is bajor gépet hajtott. Egy E92 335i volt a tulajdonában, ami alatt klasszikus, OZ Futura felnik forogtak. Tökéletes választás volt és az ilyen, modern-klasszik kombók mindig, mindenhol megállják a helyüket. Ezt követően E46 M3 volt a következő áldozat, ahol szintén folytatta az "építkezést". Miután ráunt, eljött az idő, hogy egy F80 M3-at vegyen magának, de ez nem volt olyan egyszerű. Viszonyleg kevés használt volt, újat meg nem akart, egészen addig, amíg besétált egy kereskedésbe, ahol aztán addig-addig egyezkedtek, hogy rábeszélték egy új M3-ra. San Marino kék színben és Amaro barna belsővel kérte. A Competition csomagot nem akarta eleinte, de aztán az ülések miatt nem bírt lemondani róla, úgyhogy azt is beikszelte. 
 
Amint hazaért, elkezdett megrendelni mindenféle kiegészítőt a kocsihoz. Első koptatót, hátsó szárnyat és ültetőrugókat. Később, az utóbbit Airlift Performance levegős rendszer váltotta. A felnik terén a jól bevált formulát választotta. Volt OZ Futura, Hartge E és jelenleg BBS RSII görgők vannak a kocsi alatt, aminél nehéz jobbat találni. Ezüst közép, polír perem és Rose Gold csavarok, valamint felniközép jellemzi. További tervek között a motor erősítése szerepel, a jól bevált módosításokkal. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. január 11.)

Forrás: Ultimate Klasse