Tegnap tartotta az 54er Distrikt, Berettyóújfalu központjában, találkozóját. A szervezők számára nem ez volt az első saját buli, hiszen tavaly, még Looney Tuners néven már rendeztek ezen a helyen találkozót. Azt pontosan nem tudni, hogy miért változtattak nevet, vagy hogy ugyanazok-e a csapattagok, de igazából nem is lényeges. A legfontosabb az, hogy egy igen jó hangulatú eseményt raktak össze a szervezők! 

Személyesen a Bukta testvérekkel sikerült kicsit beszélni a részletekről, ahol Enikő és József, elárulták, hogy számukra nagyon fontos a helyi és környékbeli autós élet és kultúra életben tartása. Meg akarják mutatni, hogy nem csak Budapesten van minőségi összejövetel, hanem "kicsit" messzebb is! (Mondjuk ez a kicsit messzebb kb. 300 km-t jelent, de aki kigurult idáig, biztos nem bánta meg!) Rengeteg támogatót tudtak maguk mögé állítani, így a Szent István téren tartott összejövetel teljesen ingyenes volt és ez nem csak az autósokat, de helyi lakosokat is vonzotta. Folyamatosan érkeztek az emberek és nézegették az autókat, vagy szórakoztak a programokon, aminek a levezényléséért a The Static Family Speaker volt a felelős.  

A kiállítói helyekre előzetes regisztrációra volt szükség, és ez is elősegítette azt, hogy igényes autók foglalják el a teret. Az ország különböző részeiről érkeztek autósok. Hajdúböszörmény, Szeghalom, Füzesgyarmat, Budapest, de volt aki a Balaton környékéről gurult el idáig, hogy eltöltsön egy kellemes napot. Szerencsére az időjárás is kegyes volt és még pont elviselhető meleg mellett lehetett sétálgatni az autók között. 

A programok tekintetében volt felni kitartó verseny, kerékcsere verseny, hasamagasság mérés, külön static és airride kategóriában, limbó és airride verseny is, illetve kipufogó gáztolás mérés is. Szóval unatkozni biztos nem lehetett! Napközben hangnyomásmérésre is volt lehetőség a PatriCar jóvoltából. 

Délután díjátadó zárta a programot, ahol különböző kategóriákban vihettek haza díjakat az autósok. Remek kis nap volt és mindenképp érdemes volt ellátogatni Berettyóújfaluba! 

Képek folyamatosan érkeznek! 

Fotó: Stryker Motography 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. április 21.)