Ős CS-userek bizonyára emlékeznek még az All-In emlékezetes streetracing-hangulatú számára, mely 2009-ben még itt debütált nálunk a Carstyling.hu-n.

Öt év elteltével ismét megkeresett minket a csapat egyik tagja Fiky'G, aki hasonló stílusban, de kicsit már más mentalitásban vetette bele magát a témába:

"Sziasztok Tisztelt Carstyling szerkesztők! Szeretnék nektek küldeni kettő zenét. Az egyik a Volkswageneseket célozza meg, a másik a Diesel szerelmeseit. Ez a két zeném már elkészült, de készülőben van még egy pár igazi jó kis autós muzsika. (...) Szeretnénk majd klipet is forgatni, lesznek felhívások mert ha betalál a zene akkor a sok tuning szerelmes autóst szeretettel várjuk a forgatásokra, hogy megmutathassák gyöngyszemeiket. Üdvözlettel: FikyG"

Nos, a sors azóta némileg közbeszólt és Fiky gépe elszállt, az egyik zene azonban időközben újra elkészült. A "Támad a TDI" - ahogyan nevéből is következik - elsősorban a dízeleseknek szól, a számot pedig ezúttal is nálunk hallgathatjátok meg először. Innentől pedig Tiétek a pálya: hogy tetszik az új alkotás?

Várjuk véleményeiteket! zsír

(a zene alá pakolt képeket én követtem el 3 perc alatt, arról nem kell vélemény)