Két napja került fel Youtube-ra az új Avicii szerzemény, a Pure Grinding videóklipje, amihez épp az imént volt szerencsém. Azt hallottam már korábban, hogy itthon forgatták, de nem gondoltam volna, hogy ennyi, a mi munkásságunkhoz is kapcsolódó mozzanatot tartalmaz majd!

Mindenekelőtt, aki még nem látta volna, íme a klip:

Avicii - Pure Grinding

Kezdjük rögtön az elején: a helyszín kapásból az etyeki Korda Filmpark, mely a Carstyling.hu kiemelt partnere volt a 2013-as Miss Tuning fotózás során.  A jól ismert díszletek közt készült el a tavalyi naptár januári és áprilisi fotója az akkori szépségkirálynővel, Leonie-val, valamint a neves hazai autós médiaszemélyiség, Bazsó Gábor és a német "Karotta", Sidney Hoffmann gépének kíséretében.

Az első snittben található rendőrőrmester is sokakanak ismerős lehet, aki az AMTS-en megfordul: ő egyik állandó kiállítónk, a fényhidakban és megkülönböztető jelzésekben utazó Rózswagen tulajdonosa, Rózsár György személyesen!

De a mögötte látható Chevrolet Caprice-nek is megvan a maga sztorija. Habár - mint kiderült - nem pont AZ, de teljesen hasonló ahhoz a Lowriderhezhez, amit egykoron a még a 2009-es Tuning Show-ra építtettünk, melyet a rendezvény után a Rózswagen csapata újított fel gondolt tovább rendőrautóvá.

Valahol 1 perc környékén pedig feltűnik a Dallas benzinkút, aki a DF Tuning standján is bemutatkozott már az AMTS keretei között, jól ki is rabolják a klipben. Egy-két Mustang azért még elfért volna mellé az amerikai hangulathoz nevet

Habár (mostanában aztán kifejezetten) rühellem a fészbukot, öröm volt belefutni egy ilyen bejegyzésbe - köszönet érte, Lilian Rózsár!