Szintén Thaiföld, a tegnapi kacsáknál azonban egy fokkal barátságtalanabb témával. A fenti összetevők eredménye ez a horrorisztikus baleset, amiben egy Lamborghini Gallardo itéltetett osztódással történő szaporodásra.

A sztori szerint a tulajdonos órákkal az eset előtt vásárolt több tízezer dollárért egy szerencsehozó Buddha-amulettet, ami a jelek szerint jól is működött, hiszen hősünk egy karcolás nélkül vigyorgott a baleset után a Hondás esernyője alatt. Persze azért a Lamborghini mérnökeinek is lehetett némi köze a pozitív végkifejlethez, persze még szerencsésebb lett volna, ha a medál a fát is eltünteti az út széléről, odakint ugyanis cirka 1 millió Baht (kb 250 millió HUF) egy efféle autó beszerzési ára.

Az egyik leginkább felkapott kettészakadt Lamborghini a tavalyi őszi brooklyni Aventador volt, amit ráadásul egy biztonsági kamera is rögzített. A felvételt - mely szerint egy szabálytalanul kanyarodó sofőr  okozta a bajt - azóta már törölték youtube-ról, a képek viszont még itt vannak.