fotó: mirror.co.uk

Az elsőkerekes Volkswagen Polo eleve nem túl jó ötlet egy szafarira, egy héttonnás elefánt azonban még tovább ronthat a helyzeten. Pláne, ha viszketős hangulatában van.

A meglehetősen vicces esemény a dél-afrikai Pilanesburg National Parkban történt, a képeket pedig egy fiatal túravezető, Armand Grobler készítette.

Elmondása szerint sokkal rosszabbul is "elsülhetett" volna a dolog, a hatalmas termetű állat ugyanis pont a párzási időszakában volt, a felgyülemlő tesztoszteron pedig ilyenkor a legbékésebb egyedet is őrjöngő bikává változtathatja. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ebben az esetben csupán egy kis viszketésről volt szó: az elefántok normál esetben ágakat, kisebb fákat, vagy sziklákat használnak vakarózásra, nos igen, ha pedig pont az van ormányközelben, akkor éppen egy Volkswagen Polo-t.

Az autó kasztnija - különösen a teteje és motorházteteje - csúnyán megrongálódott az akció során, az összes ablak kitört és a gumik is kidurrantak, a kocsiban utazó fiatal pár viszont - az ijedtséget leszámítva - megúszta sérülések nélkül.

Egy ennyire ultimate sör melletti sztoriért azonban garantáltan megérte egy kis izgalom.

Nézd meg a teljes galériát itt!