Csak a krém

Nos.

Idén végre eljutottunk az All Stars Tuning Weekend (ASTW) rendezvényre, a lengyelek éves nyári összejövetelére.

Az ASTW egy háromnapos tuning hétvégét takar, melyen csak a "krém", az ország elit építései, valamint tulajdonosai vesznek részt. A családias esemény rengeteg szép autóval, folyamatos őrült programokkal, sportolási lehetőségekkel és persze esti party-val valósul meg, immáron ötödik éve. Tavaly ilyen volt a buli.

A helyszín több, mint hangulatos

A helyszínt idén Skaryszew városkájának hangulatos üdülőkomplexuma biztosítja, melyről bővebben egyelőre annyit tudunk elmondani, hogy kis hazánktól irdatlan hosszú (cirka 11,5 órányi) autóútra van.

Péntek éjjeli érkezésünkkor már szép számmal parkolták le a szebbnél-szebb vasakat a hol western, hol barokk kastélyt idéző apartmanházak tövében, valamint javában zajlott a Before Party, ahol a bárban jelenleg minden egyes óra happy hour-ként üzemel.

A lengyelek vendégszeretetét - valamint alkoholizálási képességeit - már korábbi látogatásunk alkalmával is sikerült megtapasztalnunk, így a nagy hirtelenségben leszaladt 5 környi vodka / pálinka kombó után készült rettentes minőségű képek, valamint e használhatatlan beszámolót követően, maradjunk annyiban, hogy:

Bővebben holnap! kacsint

Kocsmáros kollégával vigyázni kell

Idei formájában nálunk, az AMTS-en debütált