Legyen szó bármely földrész neves tuning kiállításairól, az egyedi módosítások tárháza és a kreativitás a járművek átalakítása terén szinte a végtelen felé konvergál. Ugyanakkor, igazán ütős nagy ötletet létrehozni, amire garantáltan minden látogató emlékezni fog, már jóval keményebb dió.

A következő alkotás vitathatatlanul ez utóbbiak közé sorolható: a Denverben tevékenykedő Clear Vue Concepts főleg a Hot Rod építések világában jeleskedik, saját gyártású sikertermékük pedig nem más, mint a teljesen átlátszó szelepfedél.

'23 Ford T Roadster Small Block

A motor működését élőben követendő, bármely beröffentés hihetetlenül látványos mutatvánnyá lényegülhet át egy-egy autóshow keretein belül. A nagyobb fordulaton a fedélbe óhatatlanul feltörő olaj csak átmeneti jelenség, néhány perc alatt maradéktalanul visszafolyik a blokkba.

Példa egy Big Block-ra: Chevrolet Nova

Az NHRA által is engedélyezett kit egyelőre csak Chevy Small Block és Big Block erőforrással épített autók számára elérhető, de a GM és a Toyota 1NZ blokkokhoz is készülőben van a cucc. Az ára nem is vészes, cirka 300 dollár (kb. 100.000 HUF), melynek befektetésével néhány tucat motortér-optika serleg rögtön borítékolható is.