Valljuk be őszintén, az F82 tulajok nincsenek könnyű helyzetben, mert egy M4 mellett minden gyári F82 unalmasnak tűnik. M4-ből pedig elég sok van, ha jól körülnézünk az interneten. Na, de mi van akkor, ha nem tudunk megengedni magunknak egy csúcsmodellt? Akkor ott van még a lehetőség egy jobban motorizált változatra M-es kiegészítőkkel. Jermhel Montero régóta BMW-zik és a 4-es száriába azonnal beleszeretett. Egy 440i M Sport-ra esett a választása mait különösebben nem kell megmagyarázni szerintem. Talán az egyik legszebb kupé amit a gyártó készített, de persze ez egyéni ízlés kérdése. Ami biztos volt, hogy a teljesítményt emelni szeretné, hiszen ebben a motorban van potenciál rendesen. 
 
A 3 literes, dupla turbós B58B30, Injen légszűrőt, CSF hűtőt, Evolution Racewerks leömlőt, M Performance Power & Sound kipufogórendszert, bootmod3 Stage 2 programot kapott és ezt a többletet, a gyári, 8 sebességes ZF váltó még simán elbírja. 
 
Ami már az autó megvásárlásakor biztos volt, az a levegős rendszer beépítése. Komplett Airlift Performance szett került beépítésre, 3P vezérlővel. A felnik pedig 11,5 és 12,5x20 méretű, egyedi háromrészes MV Forged SV1 Corsa Series darabok, Carbon Black közepekkel, Carbon Bronze peremekkel. A gumiknál fontos volt a megfelelő tapadás, ezért 275/30 és 305/25-ös Michelin Pilot Sport 4S-re esett a választás. A felnik mögött M Performance fékek lassítják az autót, sárga nyergekkel és R1 Concepts Geomet, fúrt/mart tárcsákkal. 
 
A felnik méreténál biztosan elgondolkodtak páran, hogyan fért el a gyári kaszni alatt? Nos, egyszerű a válasz: Sehogy! Komplett SR66 widebody szett került az autóra, majd az egész autót Hexis Golden Matt Black fóliába burkolták, a tető viszont fekete fóliát kapott a kontraszt miatt. A géptető Seibon VR-Style darab és karbonból készült. A Bayoptiks fényszórók is különleges részletek és a karbon vesék is remekül állnak a kocsinak. Az első töldat is karbon és M Performance termék, de ott vannak még a Mashimaro karbon toldatok, az AutoTecknic karbon visszapillantó borítások, a Morph Auto Design karbon légbeömlők, Fang Type 2 küszöbök és GT szárny, valamint karbon diffúzor zárja a sort. 
 
Alapból ez a kocsi fehér volt, piros bőrbelsővel és ahogy a külső teljesen átalakult, úgy a beltér sem maradt érintetlen. Barum Elite-R Series Racing ülések váltották a gyári darabokat, fekete színben, piros szélekkel. Ehhez még hozzájönnek a 6 pontos Barum biztonsági övek. A kormány karbon Mashimaro és szintén ennek a gyártónak a terméke a piros F1-style start-stop gomb. Végül pedig ott vannak még az ultrakönnyű Macht Schnell Competition üléskonzolok. 
 
Lehet, hogy nem M4, de Jermhel ezzel a kocsival garantáltan nem szégyenkezik sehol. Dögös, megvan az erő és a vezetési élmény. Nem is kell ennél több!  
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. október 24.)

Forrás: Fast Car